contacte mapa web estableix com a plana d'inici afegeix als preferits
cerca a Google:Avís legal

Avís legal

Condicions General d'Ús del web:

La utilització d'aquest web està subjecte a l'acceptació plena per part de l'usuari d'aquestes condicions generals d'ús, o bé aquelles que es trobin vigents en cada moment que l'usuari accedeixi.

L'empresa es reserva el dret a retirar l'accés al web, sense necessitat de previ avís, a qualsevol usuari que contradigui allò exposat en aquest avís legal, així com posar en coneixement de les autoritats competents la realització d'activitats que puguin ser constitutives de delicte.

L'empresa es reserva el dret unilateral de modificar en qualsevol moment les presents Condicions Generals d'Ús, així com el dret a modificar en qualsevol moment la presentació, configuració i localització del web, i els continguts i les condicions requerides per a utilitzar els mateixos.

L'usuari reconeix que l'accés a aquest web es realitza sota el seu lliure consentiment i la seva exclusiva responsabilitat.

Clàusula d'exclusió de responsabilitat

www.grupcostabravacentre.com/unio no garanteix la disponibilitat permanent del servei, ni es fa responsable de qualsevol dany o perjudici produït o que pugui produir-se en el futur, ni dels defectes tècnics, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l'ús de la informació que conté aquest web.

En el cas de que, per un atac informàtic, es produïssin errors a la informació facilitada, www.grupcostabravacentre.com/unio no es fa responsable dels esmentats errors així com dels danys causats per l'ús de la informació derivada d'aquests errors.

El contingut d'aquest web és purament informatiu, no fent-se responsable en cap moment dels possibles errors produïts a la seva presentació.

Es rebutja la responsabilitat que es derivi del mal ús dels continguts i es reserva el dret d'actualitzar-los quan vulgui, a eliminar-los, a limitar-ne o a impedir-ne l'accés, de manera temporal o definitiva.

Es rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquest web i, per tant, no elaborada per la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre o no publicada amb el seu nom. No es fa càrrec de la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de terceres persones connectades per enllaços al web.

Règim de propietat industrial i intel·lectual

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació del web i sense autorització de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre és una infracció que castiga la legislació vigent.

Política de privacitat

La Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre d'acord amb la Llei de protecció de dades de caràcter personal (Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de protección de datos de carácter personal) i la normativa de desenvolupament, garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels seus clients, i així l'usuari de la web queda informat i dóna el seu consentiment a la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats existents i al tractament automatitzat dels mateixos, incloent aquells als que tingui accés com a conseqüència de la seva navegació per aquest web, per les finalitats d'enviament de comunicacions. També us informem que les dades personals facilitades voluntàriament per vostè formen part d'un fitxer automatitzat propietat de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i que es destina a la gestió de clients i accions de comunicació. Si desitgeu fer ús del dret d'accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades, adreceu un escrit a Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Ctra. Palamós, km 328, 17253 Vall-llobrega.

Com posar-se en contacte

Es pot posar en contacte amb la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre per escrit a l'adreça Ctra. Palamós, km. 328, 17253 Vall-llobrega o bé mitjançant el correu electrònic: associacio@grupcostabravacentre.com

Dades identificatives de l'entitat

Nom: Unió Empresaris Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre
CIF: G17693839
Adreça: Ctra. Palamós, km. 328
Població: Vall-llobrega (17253) (Girona-Catalunya-Espanya)
Tel.: 972 60 00 69
Fax: 972 60 01 12
Web: www.grupcostabravacentre.com/unio
Correu electrònic: associacio@grupcostabravacentre.com