contacte mapa web estableix com a plana d'inici afegeix als preferits
cerca a Google:Grup Costa Brava Centre

Grup Costa Brava Centreorganigrama

El Grup Costa Brava Centre

Gup Costa Brava Centre

La UNIÓ D'EMPRESARIS D'HOSTALERIA DE LA COSTA BRAVA CENTRE, sorgeix de la fusió pràctica (2002) de les Associacions d'hotels, de restaurants i de Bars de la comarca del Baix Empordà creades l'any 1978.

L'any 1986, part dels integrants de l'entitat constitueixen COSTA BRAVA CENTRE STAT. COOPERATIVA CATALANA LTDA., dedicada a la prestació de serveis especialitzats i de compres a les empreses membres.

L'any 1990 un petit grup d'hotels posen en marxa la primera cadena tipològica voluntària de Catalunya, sota el nom de COSTA BRAVA CENTRE HOTELS, amb la pretensió de diversificar els productes turístics i tenir presencia comercial als principals mercats emissors.

L'any 1996 davant l'èxit d'aquesta iniciativa i a les sol·licituds d'incorporació d'altres hotels de les comarques gironines, es constitueix una segona cadena tipològica sota el nom de BLAU i VERD HOTELS.

L'any 1997, es dóna forma jurídica a un grup reduït de restaurants que sota la denominació de LA CUINA DE L'EMPORDANET, es dedica a la difusió i promoció de la cuina de la comarca.

L'any 2001 COSTA BRAVA CENTRE HOTELS I BLAU I VERD HOTELS es fusionen en una sola entitat sota el nom de COSTA BRAVA VERD HOTELS que agrupa inicialmnet a 64 hotels gironins, 39 del litoral sota la marca COSTA BRAVA HOTELS i 25 de les comarques d'interior amb la marca BLAU VERD HOTELS.

L'any 2002 i gràcies a la col·laboració del Pla de Dinamització de la comarca del Baix Empordà, neix la darrera entitat del grup, amb el nom OCIEMPORDÀ, amb la pretensió d'aplegar totes empreses que ofereixen lleure a les comarques de l'alt i Baix Empordà.

L'any 2003 COSTA BRAVA VERD HOTELS crea una tercera marca PETITS GRANS HOTELS que agrupa a 23 establiments amb un màxim de 12 habitacions, que complementen l'oferta d'establiments fins ara existents.

Costa Brava Centre SCCL, obre dos departaments nous l'any 2003: CODI destinat al disseny i a la comunicació i Q-GLOBAL, dedicat a l'assessorament a les empreses del sector.


Unió d'Empresaris d'Hostaleria Turisme de la Costa Brava Centre

Unió d'Empresaris d'Hostaleria Turisme de la Costa Brava Centre

La Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, surgeix de la fusió pràctica (2002) de les Associacions d'hotels, de restaurants i de bars de la comarca del Baix Empordà, nascudes dels anys del 1977 al 1979.

En l'actualitat agrupa a més de quatre-centes cinquanta empreses del sector d'hostaleria de la comarca.

L'entitat té com a objectius principals, la defensa dels interessos del sector davant de les institucions i la representació dels seus socis a les principals organitzacions d'àmbit comarcal, provincial, nacional, estatal i internacional. (Consells Comarcals, Cambres de Comerç, Federació Provincial, Fehr, Zontur, Conservatori de Cuines Mediterrànies, etc...).

Els serveis principals que ofereix als seus associats són: l'assessorament empresarial, l'organització i prestació d'accions formatives als empresaris i treballadors (centre col·laborador del Departament de Treball núm. 2875), serveis de gestió i administració en l'àmbit laboral i fiscal, i també la difusió i promoció del nostre sector i marca.


Departament de Qualitat Costa Brava Centre - Girona

Pla de Qualitat

Des de l'any 1998 l'associació està implantant els sistemes de gestió de qualitat turística en més d'un centenar establiments de la zona (hotels, restaurants, apartaments turístics, càmpings i oficines de turisme) per aconseguir millorar de forma col·lectiva el nivell de qualitat dels serveis de la nostra oferta turística en els àmbits de l'allotjament, la restauració o la informació.

Un total de 131 participants, entre hotels, restaurants, turisme rural, apartaments turístics, oficines de turisme, estacions d'esquí, parcs naturals i platges formen el Pla de Qualitat, establiments que a nivell individual han aconseguit millorar molts aspectes de la gestió del negoci, com la tasca organitzativa, l'ambient laboral, els resultats de l'explotació, la selecció de matèries primeres, l'atenció al client, els processos productius, o l'estalvi de temps en la realització d'activitat.

La posta en marxa del Pla ha propiciat, també, que molts establiments hagin invertit en millores importants d'infrastructures, sobretot d'aquelles que no gaudeix directament del client, com l'acondicionament de cuines, magatzems, instal·lacions contra incendis, etc...


Aula Gastronòmica de l'Empordà

Aula Gastronòmica de l'Empordà

L'any 2001 l'associació va posar en funcionament una aula - taller de cuina, l'Aula Gastronòmica de l'Empordà, construïda amb la col·laboració del Pla de dinamització turística de la comarca.

L'aula suposa una experiència totalment innovadora i capdavantera a l'estat espanyol, ja que es centra en la investigació i en la millora de la formació dels professionals de la gastronomia, alhora que permet oferir una formació contínua d'alt nivell als cuiners dels nostres restaurants.

Altres objectius bàsics de l'aula són:

  • La creació d'un espai de trobada i d'estudi pels professionals
  • Incentivar el debat, fomentar l'intercanvi entre restauradors i facilitar la relació productors - elaboradors
  • Potenciar la major utilització de productes autòctons

L'aula de cuina és una eina per a la millora de la qualitat global de la cuina de la comarca, per tal de refermar el lideratge de la gastronomia empordanesa en l'àmbit català.

Visita el web de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà:
www.aulagastronomicadelemporda.com


Costa Brava Centre SCCL

Costa Brava Centre SCCL

Costa Brava Centre Societat Cooperativa Catalana Limitada és una entitat creada l'any 1986 amb domicili i instal·lacions a la carretera de Girona a Palamós, en el terme municipal de Vall-llobrega, al Baix Empordà.

Costa Brava Centre S.C.C.L. neix com una entitat paral·lela a la Unió d'Associacions d'Hostaleria de la Costa Brava Centre i està participada per socis d'aquesta darrera entitat. El capital social està repartit entre més de vuitanta establiments del sector de l'hostaleria (bars, restaurants i hotels) ubicats tots a la comarca del Baix Empordà.

Costa Brava Centre S.C.C.L. va ser creada amb l'objectiu de facilitar el subministre de productes per a l'activitat hotelera i prestar als seus socis serveis de gestió, fiscal, compres, comunicacions, altament especialitzades en aquest sector.

L'entitat disposa d'un important departament laboral i fiscal. Aquest departament és l'encarregat de confeccionar les nòmines, altes i baixes a la Seguretat Social, les declaracions tributàries, etc...

Un dels departaments més importants és el de compres. Costa Brava Centre S.C.C.L. disposa de més de noranta proveïdors oficials que ofereixen un ampli ventall de productes i serveis a tots els associats: productes alimentaris, begudes, licors, congelats, productes de neteja, material de construcció, mobiliari i tot tipus de serveis, com ara, interiorisme, serveis informàtics, manteniment de piscines, etc.

Visita el web de Costa Brava Centre Societat Cooperativa Catalana Limitada:
www.grupcostabravacentre.com/cooperativa/

A més a més Costa Brava Centre Cooperativa disposa des del 2002 nous serveis pels associats:


   Empordà Gestió

Empordà Gestió

Servei d'assessoria immobiliària, especialitzada en immobles d'ús turístic, amb garantia de professionalitat, potenciant les inversions en establiments turístics.

Visita el web d'Empordà Gestió - Serveis immobiliaris turístics - Girona - Costa Brava:
www.empordagestio.com


   CODI, Comunicació i disseny

CODI, Comunicació i disseny

Departament de comunicació i disseny gràfic per totes les empreses que vulguin crear, actualitzar o potenciar la imatge i comunicació del seu negoci amb preus molt competitius.

Visita el web de Codi - Comunicació i disseny - Girona - Costa Brava:
www.codicomunicacio.com


   Q-Global

Q-Global

Q-GLOBAL és un departament creat per a l'assessorament i la gestió de l'establiment, que pretén ajudar a l'empresari a resoldre tots aquells problemes i/o dubtes relacionats amb la qualitat, la prevenció de riscos laborals, el medi ambient, la gestió empresarial i la gestió integrada de totes aquestes matèries.

Visita el web de Q-GLOBAL d'assessorament i gestió turística - Costa Brava - Girona:
www.qglobal.es


Costa Brava Verd Hotels SCCL

Costa Brava Verd Hotels SCCL

Costa Brava Verd Hotels és el resultat de la fusió de les cadenes d'hotels independents Costa Brava Centre Hotels i Blau Verd Hotels.

L'any 1990 un petit grup d'hotels posaren en marxa la primera cadena tipològica voluntària de Catalunya, sota el nom de Costa Brava Centre Hotels, amb la pretensió de diversificar els productes turístics i tenir presencia comercial als principals mercats emissors.

L'any 1996 davant l'èxit d'aquesta iniciativa i de les sol·licituds d'incorporació d'altres hotels de les comarques gironines, es constitueix una segona cadena tipològica sota el nom de Blau i Verd Hotels.

De la fusió d'aquestes dues empreses el desembre de l'any 2000, neix aquesta entitat que acull a dia d'avui 59 hotels, 38 sota la marca Costa Brava Hotels i 21 sota la marca Blau Verd Hotels.

En total de prop de 6.000 llits i una distribució territorial que cobreix la pràctica totalitat de les comarques gironines, de la Costa Brava al Pirineu.

Els hotels del grup es caracteritzen per un perfil comú on es destaca dins un ambient familiar, la qualitat dels serveis, una excel·lent oferta gastronòmica i una ubicació en un entorn altament atractiu.

Davant la petita dimensió empresarial dels seus integrants, l'entitat ha assumit les tasques de comercialització dels seus hotels en mercats nacionals i sobretot internacionals.

També de manera conjunta s'ha impulsat la comunicació i la promoció de les marques i del territori i es disposa d'un important equip humà per a la tasca de creació de productes alternatius al sol i platja, com el senderisme, el cicloturisme, la gastronomia, la cultura o l'esquí, i per a la seva posterior introducció en els mercats.

En l'actualitat Costa Brava Verd Hotels és líder en la venda d'aquests productes de turisme actiu i disposa d'un eficaç departament receptiu, encarregat de donar sortida a les peticions generades des dels mercats emissors i de facilitar la compra anticipada no només de l'allotjament sinó també de totes les activitats necessàries pel gaudi de l'estada dels nostres clients, com el 'green-fees', els lloguers de bicicletes o les entrades dels museus.

Entre els productes més coneguts de Costa Brava Verd Hotels, es poden esmentar 'L'Empordà, sense maletes', A peu pel Ripollès (senderisme), l'Empordà en bicicleta (cicloturisme) o el Triangle Dalinià (cultural).

Visita el web de Costa Brava Verd Hotels - Reservas Hoteles:
www.reservashoteles.net


   Petits Grans Hotels de Catalunya

Petits Grans Hotels

A part de les marques existents la cadena ha creat l'any 2003 una nova marca, 'Petits Grans Hotels', que agrupa a 22 establiments de la mateixa zona, amb trets comuns i singulars com la seva petita dimensió i l'elevada qualitat dels seus serveis. Aquests petits hotels estant situats fora dels grans nuclis urbans, en petits pobles o a prop d'entorns naturals, de caràcter i ambient familiar i sovint en municipis d'alt interès turístic.


   Costa Brava Hotels

Costa Brava Hotels

Hotels de totes les categories, agrupats sota la marca COSTA BRAVA HOTELS, situats a prop de les cales i platges d'aquesta magnífica i exuberant costa.


   Blau Verd Hotels

Blau Verd Hotels

Blau Verd Hotels, agrupa tots aquells establiments que es troben a la vora de rius i muntanyes, en petits poblets d'interior o a les més importants ciutats de les nostres comarques. En tots els nostres hotels trobareu espais acollidors, instal·lacions còmodes i modernes i una gastronomia autòctona que us farà fruir. També hi notareu el denominador comú de la qualitat i del tracte amable i familiar, i uns equips de professionals que treballen amb la il·lusió de poder satisfer als nostres clients.


Associació Cuina de l'Empordanet

Associació Cuina de l'Empordanet

L'any 1995 disset restaurants ubicats en diferents municipis de la comarca es constituiren formalment com col·lectiu gastronòmic amb la finalitat de promoure i difondre la cuina empordanesa arreu de Catalunya, de la resta de l'Estat espanyol i també en l'àmbit internacional.

La Cuina de l'Empordanet té com a objectiu principal, promocionar la qualitat gastronòmica del territori entre el sector periodístic, els tourperadors internacionals i també entre el públic consumidor, amb la finalitat de desestacionalitzar l'activitat turística de la zona i identificar l'Empordà com una destinació gastronòmica de primera magnitud.

Entre les activitat que realitza el col·lectiu destaca l’edició de llibres receptaris de la cuina empordanesa, l’organització de mostres gastronòmiques amb productes de la zona, l’organització de concursos de cuina per a joves restauradors, classes de cuina tradicional e innovadora, accions d’intercanvi amb altres entitats de caire gastronòmic.

Visita el web de l'Associació Cuina de l'Empordanet:
www.cuinadelempordanet.net

Grup Costa Brava CentreUnió d'Hostaleria i TurismePla de QualitatAula Gastronòmica de l'EmpordàCooperativaQ-GlobalCodiEmpordà GestióL'EmpordanetCosta Brava Centre HotelsCosta Brava HotelsBlau Verd HotelsPetits Grans Hotels